Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Sunday, Nov 01st

Информация за членове

Регистрирайте се за да можете да имате достъп до този модул. Той е само за членове на НААФ, подписали Програмата и устава.

Login Form »

Toogle Panel

Последно обновени:

30 години БАК

 

st30122На 7 декември 2016 г. бе отбелязана 30-годишнината от учредяването на Българската асоциация по криминология (БАК) с кръгла маса на тема „Перспективи за развитието на криминологията в България”. Създаването на Асоциацията през 1986 г. е закономерен етап в развитието на българската криминология, която по това време е изградена като самостоятелна обществена наука с богата емпирична база, с национално и международно признание. В БАК членуват изследователи, преподаватели, практикуващи юристи и други специалисти, работещи в различни ведомства, организации и висши училища.

Read Article
 

сп. СИГУРНОСТ

Последна промяна (Вторник, 30 Ноември 1999 02:00) By Йордан Сряда, 26 Февруари 2014 09:34

 
Воинът може да загуби само живота си, а политикът – всичко...
По инициатива на Конфедерация на организациите от сигурността и отбраната, на 23 февруари в ЦВК списание „Сигурност” представи новата книга на ген Тодор Бояджиев „Разговори за разузнаването”. „Един откраднат филм”бе наречен този труд в рубриката на списанието. lazar3Председателят на КООСО Лазар Мурджев откри премиерата в препълнената концертна зала в присъствието на вицепрезидента на Р.България – г-жа Маргарита Попова, зам.министъра на МВР – Васил Маринов, проф. Андрей Пантев, ген. Стоимен Стоименов, ген Кирил Цветков, проф. Димитър Йончев, проф. Стоян Денчев, посланици, бивши и настоящи началници на Служби, офицери, колеги и приятели на автора и списанието .
Ген. Тодор Бояджиев категорично показва, че разузнаване и политика са различни неща. А Леонид Шабаршин го допълва, че „Воинът може да загуби само живота си, а политикът – всичко...” – цитира Лазар Мурджев текста от книгата и откри дискусията с участието на автора, ген. Стоименов, проф.Пантев, Цвета Маркова, проф. Димитър Йончев, д-р Тихомир Стойчев.
Следваха интервюта и наздравици, много автографи и Висоцки с „...он вчера не вернулься из боя”...
Списание „Сигурност”

Във В. Търново

Последна промяна (Вторник, 30 Ноември 1999 02:00) By Йордан Понеделник, 27 Октомври 2008 12:27

 
На 2 и 3 октомври с подкрепата на НАТО Национален военен университет “Васил Левски” - Факултет “Общовойскови” и Великотърновски университет „Св.Св. Кирил и Методий” – Философски факултет с организационен комитет бриг. генерал Цветан Харизанов, професор д.п.н. Пламен Легкоступ, полковник доц. Д- р Георги Камарашев, доц. Д- р Вихрен Бузов, полк. Доц. Д- р Христо Атанасов, професор д.п.н. Филип Узунов, доцент д- р Ваня Банабакова и доц. Д- р Николай Проданов организираха и проведоха Национална научна конференция “Политика и национална сигурност”. Конференцията беше открита с изявления на съпредседателите на Организационния комитет и основен докладчик професор Димитър Йончев след което участниците започнаха работа по секции. Представителят на “НААФ” и “Център за балкански изследвания” Тихомир Стойчев участва в Конференцията с доклад.

You are browsing all Други мероприятия articles

 

Полезна информация по темата

Легитимация

За палежите на коли

Председателят на НААФ в разговор по СКАТ. Вижте запис на предаването на Велизар Енчев

Пресконференция

naaf1
от 12.01.2010г.
21.01. 2011. РАЗСЛЕДВАНЕТО ПРОДЪЛЖАВА! Четете тук.

От ПРИЯТЕЛИТЕ

ОТВОРЕНО ПИСМО

от ОСВО /Обществен съвет по въпросите на отбраната/
КООСО /Конфедерация на обществени организации от сигурността и отбраната/
Клуб Сигурност

НААФ на 4 очи

naaf_na4
Т. Стойчев и Н. Радулов в 'на 4 очи' с мнения за спецслужбите. Вижте >>>

Т. Стойчев в епицентъра...

stoichev_svetla

On English

stoic

Кой е тук

В момента има 9 посетителя в сайта