Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Friday, Jul 03rd

Информация за членове

Регистрирайте се за да можете да имате достъп до този модул. Той е само за членове на НААФ, подписали Програмата и устава.

Login Form »

Toogle Panel

Последно обновени:

Съобщение

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. ПДФПечатЕ-мейл

 

На 19 ноември, петък, 2010 г. Сдружение НААФ (Национален антикриминален и антитерористичен форум)., представлявано от председателя си Тихомир Димитров Стойчев и в присъствието на част от членовете на Управителния съвет подписа Споразумения за взаимодействие с Конфедерацията на Обществените Организации за социална защита на пенсионерите в България, ръководена от Стоимен Цветанов Стоименов; Съюза на Военноивнвалидите и Военнопострадалите с председател инж. Петър Траянов Велчев и Сдружение „Отечествен съюз”, с председател Симеон Петров Симеонов.

С този акт подписалите Споразуменията обявиха, че целят повишаване възможностите за диалог и взаимодействие между структурите на гражданското общество, държавните власти и институции с оглед своевременно оценяване на съвременните рискове и заплахи за националната и колективна сигурност. Те определиха организираната престъпност и тероризма като безспорни предизвикателства, а отношениетои адекватните мерки към тях като показател за демократичност и цивилизованост.

Неправителствените организации се ангажираха в бъдеще да способстват за

изграждане на активна мрежа на гражданското общество, която даспособства за разработване и прилагане на нови политики и практики за гарантиране на националната сигурност; за ефективен мониторинг върху рисковете и заплахите за нея; за упражняване на законен натиск и контрол върху властите; за гарантиране проспериращо развитие на обществото и държавата; за преустановяване на възможностите България да продължи да бъде заложник на чужди интереси; за реализиране на переспективни замисли и проекти, свързани със заявените намерения и дейности.

От подписалите:

За НААФ
(Т. Стойчев)
За КООСЗПБ
(Стоимен Стоименов)
За СВИВП
(инж. П. Велчев)
За Отечествен съюз
(Симеон Симеонов)

podpis4

podpis3

podpis2

You are reading Съобщение articles

 

Полезна информация по темата

Легитимация

За палежите на коли

Председателят на НААФ в разговор по СКАТ. Вижте запис на предаването на Велизар Енчев

Пресконференция

naaf1
от 12.01.2010г.
21.01. 2011. РАЗСЛЕДВАНЕТО ПРОДЪЛЖАВА! Четете тук.

От ПРИЯТЕЛИТЕ

ОТВОРЕНО ПИСМО

от ОСВО /Обществен съвет по въпросите на отбраната/
КООСО /Конфедерация на обществени организации от сигурността и отбраната/
Клуб Сигурност

НААФ на 4 очи

naaf_na4
Т. Стойчев и Н. Радулов в 'на 4 очи' с мнения за спецслужбите. Вижте >>>

Т. Стойчев в епицентъра...

stoichev_svetla

On English

stoic

Кой е тук

В момента има 8 посетителя в сайта